Најави се

Најави се

Ја заборавивте лозинката?

 • 1523 Street, Скопје 1000
 • +3892 308 0877

Побарај кола

Дел од понудата

Audi A6 '2019
€43,000
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 238000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Audi A8 '2013
€48,000
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 110000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Volkswagen CC
€9,600
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 240000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Mercedes Benz '2020
€99,999
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 124000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Volkswagen ID.3 '2021
€23,999
 • Локација: Скопје
 • Мотор: -
 • Километри: 100000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Volkswagen ID.3
€26,000
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 40000 km
 • Состојба: Користена
Детално
BMW iX '2022
€86,500
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 20000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Porsche Cayenne '2020
€79,999
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 94000 km
 • Состојба: Користена
Детално
BMW X4 '2014
€25,500
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 165000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Audi A6 '2020
€32,000
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 300000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Audi A8 '2012
€44,500
 • Локација: Скопје
 • Мотор: 4.2 L TDI, Дизел
 • Километри: 115000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Mercedes-Benz S-Class
€62,999
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 120000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Peugeot 308
€13,000
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 155903 km
 • Состојба: Користена
Детално
Renault Clio '2018
€9,500
 • Локација: Скопје
 • Мотор: 1.5 L TDCI, Дизел
 • Километри: 83000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Show all cars

Работни денови

 • Понеделник 08:30 - 16:30
 • Вторник 08:30 - 16:30
 • Среда 08:30 - 16:30
 • Четврток 08:30 - 16:30
 • Петок 08:30 - 16:30
 • Сабота 10:00 - 16:00
 • Недела Затворено

Контакт

Наша локација

Copyright © 2020 - 2024. Setec. All rights reserved

Developed by Setec