Најави се

Најави се

Ја заборавивте лозинката?

  • 1523 Street, Скопје 1000
  • +3892 308 0877

За Нас

MaxiCars е најмладата компанија од фамилијата СЕТЕК. Оформена е во Август 2020 година, со цел увоз и пласман на квалитетни половни возила од западна Европа.
Во својата понуда има возила за сечиј вкус и секаква намена, од патнички, лесни товарни возила и комбиња до камиони и тешки товарни возила.
Изборот на возилата е внимателно направен со цел да се обезбеди највисок квалитет на понудата а воедно и по најповолни цени.

Работни денови

  • Понеделник 08:30 - 16:30
  • Вторник 08:30 - 16:30
  • Среда 08:30 - 16:30
  • Четврток 08:30 - 16:30
  • Петок 08:30 - 16:30
  • Сабота 10:00 - 16:00
  • Недела Затворено

Контакт

Наша локација

Copyright © 2020 - 2024. Setec. All rights reserved

Developed by Setec