Најави се

Најави се

Ја заборавивте лозинката?

 • 1523 Street, Скопје 1000
 • +3892 308 0877

Пронајдени резултати

Volkswagen Golf '2017
€18,999
 • Локација: Скопје
 • Мотор: -
 • Километри: 70000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Audi A8 '2012
€47,999
 • Локација: Скопје
 • Мотор: 4.2 L TDI, Дизел
 • Километри: 115000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Audi A8 '2013
€53,999
 • Локација: Скопје
 • Мотор: 4.2 L TDI, Дизел
 • Километри: 94000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Mercedes-Trucks Atego '2010
€18,999
 • Локација: Скопје
 • Мотор: 115KW.0 L CDI, Дизел
 • Километри: 433080 km
 • Состојба: Користена
Детално
Renault Clio '2018
€9,999
 • Локација: Скопје
 • Мотор: 1.5 L TDCI, Дизел
 • Километри: 83000 km
 • Состојба: Користена
Детално
1 2
18 ставки

Работни денови

 • Понеделник 08:30 - 16:30
 • Вторник 08:30 - 16:30
 • Среда 08:30 - 16:30
 • Четврток 08:30 - 16:30
 • Петок 08:30 - 16:30
 • Сабота 10:00 - 16:00
 • Недела Затворено

Контакт

Наша локација

Copyright © 2020 - 2023. Setec. All rights reserved

Developed by Setec