Најави се

Најави се

Ја заборавивте лозинката?

 • 1523 Street, Скопје 1000
 • +3892 308 0877

Matej Kimovski

Контакт податоци

 • Company representative: Matej Kimovski

Latest dealers cars

Mercedes Benz '2020
€101,000
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 124000 km
 • Состојба: Користена
Детално
BMW iX '2022
€86,999
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 20000 km
 • Состојба: Користена
Детално
1 2

Работни денови

 • Понеделник 08:30 - 16:30
 • Вторник 08:30 - 16:30
 • Среда 08:30 - 16:30
 • Четврток 08:30 - 16:30
 • Петок 08:30 - 16:30
 • Сабота 10:00 - 16:00
 • Недела Затворено

Контакт

Наша локација

Copyright © 2020 - 2024. Setec. All rights reserved

Developed by Setec