Најави се

Најави се

Ја заборавивте лозинката?

 • 1523 Street, Скопје 1000
 • +3892 308 0877

Suat Saban

Контакт податоци

 • Company representative: Suat Saban

Latest dealers cars

Volkswagen ID.3
€30,500
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 40000 km
 • Состојба: Користена
Детално
Mercedes-Benz S-Class
€69,999
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 116900 km
 • Состојба: Користена
Детално
Audi A7 '2016
€33,999
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: -
 • Состојба: Користена
Детално
Opel Insignia
€9,499
 • Локација:
 • Мотор: -
 • Километри: 180000 km
 • Состојба: Користена
Детално
1 2 3

Работни денови

 • Понеделник 08:30 - 16:30
 • Вторник 08:30 - 16:30
 • Среда 08:30 - 16:30
 • Четврток 08:30 - 16:30
 • Петок 08:30 - 16:30
 • Сабота 10:00 - 16:00
 • Недела Затворено

Контакт

Наша локација

Copyright © 2020 - 2023. Setec. All rights reserved

Developed by Setec